Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Pentru vizualizarea Cosului de cumparaturi dati click pe COS, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, dati click pe SHOP.

Produse

Configurarea produselor se face de client prin completarea campurilor de detalii, dupa cum urmeaza:

 Facem toate demersurile pentru afisarea reala si corecta a imaginilor si informatiilor de mai sus, totusi, in functie de calibrarea si rezolutia monitorului tau, aceste informatii pot fi diferite fata de original.

Pagina de produs contine toate imaginile si informatiile necesare. Totusi, daca ai nevoie de informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi la contact@poshell.com sau la numarul de telefon 0741180043

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Finalizare comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina sau sa introduceti adresa de mail. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Finalizeaza comanda pentru a trece la pasul urmator. In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Emiterea facturii

Factura aferenta comenzii va fi trimisa in pachetul de livrare.