Despre noi

 Poshell reprezinta rezultatul unei dorinte simple: aceea de a oferi femeilor active haine sport de calitate, cu design modern, care sa le motiveze sa faca miscare si in care sa se simta confortabil.

Ne dorim sa rapundem cerintelor clientelor noastre care isi doresc mai mult decat un echipament sportiv mainstream. Selectionam cu atentie piese care pot fi purtate la antrenamente, dar care se pot adapta si la un look mai sofisticat.

Inca de la inceput, ne-am propus sa ne orientam catre branduri exclusiviste care se remarca prin inovatie, materiale premium si design modern. Asa ca, in oferta noastra vei gasi haine potrivite pentru fitness, aerobic, pilates, yoga sau alergat.

Stim cat de important este ca hainele pentru antrenament sa fie realizate dintr-un material de cea mai buna calitate. Echipamentul tau vine in contact direct cu pielea si trebuie sa-ti ofere sustinere si confort pentru ca tu sa obtii cele mai bune performante. Produsele Poshell sunt realizate din materiale inovatoare de cea mai buna calitate: Freshfit-insertie de ioni de argint, LJ Excel, Lycra italiana.

Vrem sa te simti bine si sa arati bine in hainele Poshell, asa ca mentinem echilibrul intre calitatea materialelor si designul modern. Fie ca este pasionata de fitness sau nu, la noi vei gasi piese pe care le poti purta la sala sau pe strada, si pe care le poti adapta usor.  Colectiile noastre apar in reviste de moda si sunt preferate de vedete internationale.

Speram sa te bucuri de hainele potrivite stilului tau si sa-ti creezi un outfit care te motiveaza sa fii activa!